Algemene info

 

Wat ?

Project begeleiding van A tot Z van ICT en Business projecten.

 

ICT team begeleiding

 

Contact

Guido De Cokere

Meerbeke 61

9940 Evergem

+32 478 423 722

 

guido@white-em.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Waarden

   

  Focus op inhoud :

  Bij planning, communicatie, team begeleiding en project implementatie staat de inhoud, en dus de "wat" vraag, centraal in mijn project aanpak.

   

  Aandacht voor de individu :

  De individu is de vertrekbasis en key-factor tot resultaat.  Daarnaast vind ik het noodzakelijk extra aandacht te geven aan de samenwerking tussen de verschillende betrokkenen binnen het team of project.

   

  Eerlijke voortgangsrapportage :

  Zeggen waar het op staat, geven van een eerlijk totaal beeld en dit alles gestuurd vanuit oplossende acties en niet vanuit probleemgerichte issues.

   

  Groei als eindresultaat :

  Bij het begeleiden van een project en bij het aansturen van een team wil ik zorgen voor een meerwaarde voor de onderneming en tegelijk heb ik aandacht voor de persoonlijke groei van de individuele medewerkers binnen het team of project.

   

   

   

  • Algemeen

   

  Ik realiseer projecten met een link naar de interne of externe ICT organisatie. Ik doe dit niet vanuit een theoretische benadering maar wel vanuit een praktische inhoudelijke aanpak.  Geen focus op tools en methodologie maar wel een meewerkende, concrete aanpak vanuit de inhoud met aandacht voor de individuen die meewerken aan het project.  Daarbij wil ik samen met de business en ICT zorgen voor een succesvolle realisatie, een correcte rapportage, een juiste inschatting van het budget en een duidelijke planning en rolverdeling.  Vanuit deze aanpak zorg ik voor de juiste, en afhankelijk van de fase de meest passende, begeleiding van het project.

  Vanuit mijn ervaring help ik ICT en business afdelingen bij het zelfstandig realiseren van projecten door hen te begeleiden en hen de weg te tonen naar een meer zelfstandige aanpak.

   

  Naast het begeleiding van projecten zorg ik ook voor het aansturen van ICT afdelingen of deel-teams binnen een ICT afdeling in de dagelijkse organisatie van hun werkzaamheden, communicatie, planning en projectaanpak.

   

 •  

   

  2012 White Em  
  White Em