Referenties

b-post & b-bridge

Project begeleiding van A tot Z van ICT en Business projecten.

ICT team begeleiding

Guido De Cokere

Meerbeke 61

9940 Evergem

+32 478 423 722

Stefanie Verdeyen                                

Account manager - b-post

Joost Gietelink                                        

“I had the opportunity to work with Guido on a project covering the outsourcing of pay-slips, fiscal documents and invoices. Guido is a very dedicated person towards his work and team, with excellent analytical skills, capability to understand implications quickly, never losing sight of the strategic objective while gatekeeping deadlines. He is a pleasure to work with thanks to his transparency and great follow up. Furthermore Guido is a totally reliable businesspartner.”

Country CFO Randstad Group Belgium & Luxembourg / Director B-bridge

Met Guido in meerdere projecten samengewerkt waarbij Guido in alle projecten een zeer duidelijk toegevoegde waarde heeft geleverd. In sommige projecten had Guido de projectleiding waarbij hij prima instaat is op het volledige overzicht te behouden en in te grijpen waar nodig. In het grootste project, het ontwikkelen van nieuwe front office, was Guido essentieel om er voor te zorgen dat wat opgeleverd moest worden ook echt ‘klaar’ was over alle domeinen van het project. Daarnaast is Guido altijd een belangrijke schakel geweest tussen IT, de business en andere hoofdkantoorfuncties.”

Guy Laenen                                      

ICT Professional - B-bridge

* Voor elk project waarvoor de eindverantwoordelijkheid bij Guido lag, waren we meteen zeker dat dit tijdig zou opgeleverd worden. Vooruitziendheid en tijdige bijsturing zijn hier zeker de grootste troeven.

* Het menselijke aspect wordt hierbij ook hoog in het vaandel gedragen. Voor elk mogelijk issue is er een pasklare oplossing.

“Peoplemanager, projectmanager, 2 rollen waarin ik Guido leren kennen heb als een eersteklas professional en nog veel meer dan dat.

* De technische bagage is indrukwekkend. Vanuit zijn managersrol kon iedereen steeds bij Guido terecht voor de meest complexe vragen. Indien er niet direct een antwoord voorhanden was, zorgde hij wel voor de link naar de mensen die deze knowhow wel hadden.

* De structuur van de backoffice waarvoor Guido gezorgd heeft, beschouw ikzelf als een pilaar waarop één van de belangrijkste corebusinesses van B-bridge steunt.”

White Em

® 2012 White Em